Το Job-Pairs έχει την χαρά να υποστηρίζεται συμβουλευτικά από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών από διαφορετικούς χώρους. Οι άνθρωποι αυτοί προσφέρουν στην ομάδα τις συμβουλές τους, τον χρόνο και την εμπειρία τους, ώστε το Job-Pairs να βοηθάει όλο και περισσότερους ανθρώπους να βρουν το επαγγελματικό μονοπάτι που τους ταιριάζει. Για τους λόγους αυτούς, τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την υποστήριξη και τις συμβουλές τους.
Αγγελάτου Έθελ

Η Έθελ, μια Κεφαλονίτισσα με αγγλοσαξωνικό όνομα, δηλώνει ζήλο, μανία και κύρια ενασχόλησή της τα puzzle και τους ανθρώπους. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αναζητά διαρκώς να ταιριάζει ιδέες, θέσεις απασχόλησης, αναζητούντες εργασία και ευκαιρίες με το ταίρι τους, με στόχο τη δημιουργία μιας ενιαίας, αρμονικής εικόνας. Έχει ανατραφεί από έμπορους γονείς, εκπαιδευτεί σε κώδικες πληροφορικής από “κομπιουτερά” αδερφό και απασχοληθεί την τελευταία δεκαετία σε θέσεις ευθύνης επιλογής και στελέχωσης ανθρώπινου δυναμικού. Πλέον, θεωρεί τον εαυτό της πολύ τυχερό που κατάφερε να συγκεράσει και τις τρεις παραπάνω προσλαμβάνουσες, στο πάθος της για το LinkedIn (Lɪŋkt.ˈɪn: social media εργαλείο επαγγελματικής δικτύωσης) και τη συμβουλευτική καριέρας. Συγκεκριμένα, τα τελευταία έτη απασχολείται ως LinkedIn Trainer και ως Career & Outplacement Consultant. Παράλληλα, συνεχίζει να δραστηριοποιείται στη στελέχωση ανθρώπινου δυναμικού και αρθρογραφεί καλύπτοντας θέματα αντιμετώπισης της ανεργίας, personal branding, Social Media και επιχειρηματικότητας (businesscoachinglab.grwearesocialmedia.grkariera.grhominumopus.grHR ProfessionalΟδηγός Καριέρας). Είναι κάτοχος MSc in Human Resources Management του Cardiff, University of Wales, BSc in Business Administration του DEREE – The American College of Greece και πιστοποιημένη Social Media Professional από την STAREGISTER_Intl.

Βαβαρούτας Κώστας

Ο Κώστας Βαβαρούτας κατέχει τη θέση του Group Human Resources Director στον Όμιλο Creta Farms από το Φεβρουαρίου του 2016. Ο κ. Βαβαρούτας διαθέτει εικοσαετή εμπειρία σε σημαντικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως η Royal Bank of Scotland όπου απασχολήθηκε τα τελευταία 3 χρόνια ως Head of Human Resources και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ελλάδος. Προηγουμένως είχε διατελέσει Human Resources & Administration Director της Χρυσός Οδηγός Α.Ε., Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Proton Τράπεζας (πρώην Ωμέγα) και Επικεφαλής του Τομέα Στελέχωσης και Εκπαίδευσης της Τράπεζας Κύπρου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων ΜΒΑ και M.Sc. με ειδίκευση στο Ανθρώπινο Δυναμικό και πιστοποίησης FCMI του Chartered Management Institute, επισκέπτης καθηγητής ΑΕΙ ενώ συμμετέχει και σε διάφορους επαγγελματικούς φορείς (ΕΕΔΕ, ΣΔΑΔΕ κλπ).

Βέλκος Βασίλης

Ο Βασίλης είναι Recruitment & Career Services Manager @ Kariera.gr, tech lover και ο άνθρωπος πίσω από όλα τα Recruitment ServicesDevelopers DayCoding School και γενικότερα ότι τρελή, tech, youngιδέα κατέβει στο μυαλό του. Όραμά του είναι να βρεθεί ο κάθε άνθρωπος στην κατάλληλη θέση και  να δημιουργηθούν ευκαιρίες εργασίας για την νέα γενιά. Δεν γράφει κώδικα (ακόμα) αλλά έχει σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & είναι Πιστοποιημένος Συστημικός Μελετητής. Με το Recruitment ασχολείται 12 χρόνια και σε διάστημα 3 ετών έχει χτίσει μια ομάδα 8 Recruiters εστιασμένη στο χώρο της Πληροφορικής. Όταν δεν βρίσκεται στο γραφείο, παρακολουθεί events τεχνολογίας, ανακαλύπτει potential εταιρίες, νέα ταλέντα, συμβουλεύει νέους για την καριέρα τους και δημιουργεί νέες ιδέες και ευκαιρίες.

Γεωργιάδου Μαίρη

Η Μαίρη Γεωργιάδου, διετέλεσε Ανώτατο Στέλεχος της  PricewaterhouseCoopers  (PwC) για περισσότερο από 30 έτη, αρχικά στον οικονομικό και διοικητικό τομέα και στη συνέχεια σαν Director στο Συμβουλευτικό Τομέα (Advisory) παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Ανθρωπίνου Δυναμικού (People & Change) σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Από τον Ιούλιο του 2010 ανέλαβε τη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού της PwC στην Ελλάδα σαν Human Capital Director, από όπου αποχώρησε τον Ιούλιο του 2015. Σήμερα δραστηριοποιείται σαν Σύμβουλος σε επιχειρήσεις σε θέματα Διοίκησης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Οργάνωσης και προώθησης εργασιών και παρέχει υπηρεσίες coaching & mentoring καθώς και Διαμεσολάβησης στον εργασιακό χώρο. Είναι μέλος της ΕΕΔΕ και διετέλεσε για 7 συνεχή έτη (2009 – 2016) Πρόεδρος του ΕΙΜΑΔ (Ελληνικό Ινστιτούτο Ανθρωπίνου Δυναμικού)  και μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΔΕ προσφέροντας ουσιαστικό εθελοντικό έργο. Συμμετέχει επίσης εθελοντικά σε προγράμματα όπως τα Job Pairs & Future Leaders και είναι μέλος του Hellenic Coaching Association και του ΣΔΑΔΕ. Είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Κέντρου Εργασιακής Διαμεσολάβησης «ΕλλΚΕΔ» και προωθεί ενεργά τη Διαμεσολάβηση στον Εργασιακό Χώρο σαν διαμεσολαβητής και σαν εκπαιδεύτρια στη διαχείριση συγκρούσεων στον χώρο εργασίας. Κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και  ΜΒΑ in European Management από το Πανεπιστήμιο ESCEM Γαλλίας. Διαθέτει πιστοποίηση από το European Mentoring & Coaching Council στο Coaching και από το ADR UK σαν Διαμεσολαβήτρια στον Εργασιακό χώρο. Κατέχει επίσης πιστοποιήσεις σε εργαλεία όπως: DISC, The Leadership Circle,  & Saratoga KPIs.

Ελευθερίου Αλεξάνδρα

Η Αλεξάνδρα Ελευθερίου ανέλαβε Chief People Officer της Printec Group το 2013 όπου είναι υπεύθυνη για την στρατηγική, τα προγράμματα και τις πολιτικές ΔΑΔ στις 17 χώρες του Ομίλου. Προέδρος του ΕΙΜΑΔ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΔΕ, είναι επίσης διαπιστευμένη coach – PCC από το ICF, και ιδρυτικό μέλος του Hellenic Coaching Association, του οποίου διατέλεσε Πρόεδρος από την ίδρυση του ως το 2014.
Εργάστηκε για πάνω από 10 χρόνια ως Σύμβουλος σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωσιακής Ανάπτυξης στην Μεγάλη Βρετανία και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, διατελώντας Διευθύντρια Talent & Organization Consulting στην Aon Hewitt και Τeam Leader στην Hay Group. Απόφοιτος του University of Strathclyde και κάτοχος MSc από το University of Manchester- UMIST στην Οργανωσιακή Ψυχολογία, είναι συχνά ομιλήτρια σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Κίντζιος Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος κατέχει περισσότερα από 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε τομείς Business Development, Sales, Marketing and Communications, απασχολούμενος σε διάφορους οργανισμούς όπως Embassy of the United States in Greece, Adel/Saatchi&Saatchi, Hellas Online, United States Olympic Committee. Προτελευταίος του σταθμός, η θέση του Commercial Relationship Manager στην Boussias Communications, όπου εργάστηκε συνολικά 6 έτη, έφερε επιτυχώς εις πέρας σημαντικά projects και παράλληλη αύξηση της κερδοφορίας, κάθε χρόνο. Πλέον, ως Business Development Director του ReGeneration συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της νεανική απασχολησιμότητας, στην εξάπλωση του internship mentality στην Ελλάδα και φυσικά στην καταπολέμηση του Brain-Drain.

Γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1982 και σπούδασε Marketing στο DEREE – The American College of Greece, απ’ όπου ολοκλήρωσε και το MBA του (highest distinction). Στο πλαίσιο της επιμόρφωσής του πιστοποιήθηκε με Diploma in Executive Coaching & Organizational Development από την IMPACT, με το ανώτατο επίπεδο πιστοποίησης από το Association for Coaching. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του υπήρξε Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης του Κολεγίου, καθώς και Φοιτητικός Αντιπρόσωπος σε 3 διαφορετικές Ακαδημαϊκές Επιτροπές. Έκτοτε, συμμετέχει ενεργά στο διάλογο των social media, μέσω LinkedInFacebook και Twitter, απολαμβάνει την επικοινωνία με τους ανθρώπους και είναι υπέρμαχος του ρητού “The only source of knowledge is experience” του Albert Einstein.

Λουκάς Χρήστος

Ο Χρήστος είναι ένας ταξιδιώτης που στον υπόλοιπο χρόνο του ασχολείται με το marketing, έχοντας προϋπηρεσία και στις πωλήσεις. Είναι παιδί του ΟΠΑ, καθώς είναι απόφοιτος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ αλλά και του μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων. Αγαπημένη του συνήθεια τα ταξίδια, τα οποία τα ζει εις διπλούν, καθώς τα ανεβάζει ως αναρτήσεις στο ιστολόγιό του, μαζί με διάφορες σκέψεις και προτάσεις. Συμμετέχει ενεργά στα social media καθώς πιστεύει στη δύναμη των μέσω, ενώ παράλληλα ασχολείται με εθελοντικές δράσεις.

Μαυρωτάς Γιώργος

Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα. Οι παλιότεροι τον θυμούνται ως πολίστα (αρχηγός της εθνικής ομάδας, συμμετοχή σε 5 Ολυμπιακούς Αγώνες) οι νεότεροι ελπίζει να τον μάθουν από την πανεπιστημιακή του θητεία (Επίκουρος Καθηγητής στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ). Ο ίδιος μάλιστα καυχιέται ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο με συμμετοχή σε 5 Ολυμπιακούς Αγώνες και πάνω από 50 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει γράψει το μυθιστόρημα «Το θεώρημα της επτάδας» (Πατάκης, 2010) όπου ανακάτεψε μυθοπλασία με πραγματικά γεγονότα και το χλώριο της πισίνας με το χλώριο των εργαστηρίων. Αρθρογραφεί συχνά πυκνά και στο Protagon.gr και tweetάρει ως @Mavrogiorgos. Είναι παντρεμένος (παρόλο που δεν θα δείτε βέρα στο χέρι του) κι έχει δυο γιούς. Αγαπάει το σινεμά και τα βιβλία. Το motto του είναι «μόνος σου πας γρήγορα, μαζί πάμε μακριά».

Μέλλιου Ηρώ

Η Ηρώ Μέλλιου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο σπουδών με ειδίκευση σε θέματα Management Learning από το Lancaster University της Μεγάλης Βρετανίας. Εντάχθηκε στην KPMG Ελλάδος το 1996 ως Σύμβουλος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού και σταδιακά εξελίχθηκε στο ρόλο της Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας. Από το Σεπτέμβριο του 2016 εργάζεται στη Vodafone σαν Head of HR Centers of Expertise. Από την θέση της στην Vodafone Ελλάδας, η Ηρώ  έχει την ευθύνη για το σχεδιασμό προγραμμάτων και την εφαρμογή πολιτικών με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας των εργαζομένων. Έχει αναλάβει τον στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτικών και προγραμμάτων που αφορούν σε θέματα οργανωσιακής απόδοσης, προσέλκυσης και ένταξης στελεχών, ανάπτυξης, διαχείρισης απόδοσης και καριέρας των εργαζομένων καθώς και των ανταμοιβών και της επιβράβευσης τους. Δουλεύει σε συνεργασία με τον όμιλο εταιρειών Vodafone και τοπικές ομάδες για την εισαγωγή όλων των πρακτικών ανθρώπινου δυναμικού στην ψηφιακή εποχή.

Μυλωνά – Οικονομάκου Μάρθα

Η Μάρθα Μυλωνά – Οικονομάκου είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου (Τμήμα Δημοσίας Διοίκησης) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το ίδιο Πανεπιστήμιο με ειδίκευση στο Διοικητικό Δίκαιο. Έχει πτυχία Γραφολόγου από το Ιnstitute de Communication Humaines του Παρισιού, Coach από το Ιnstitute of Human Development του Λονδίνου,  Διαμεσολαβητή εργασιακών θεμάτων από το ADRg του Λονδίνου και έχει  σπουδάσει Γαλλικό Πολιτισμό στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης.

Mε τριάντα χρόνια πείρα σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού έχει  παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πάνω σε θέματα Ηγεσίας, Επικοινωνίας, Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και έχει σημαντική αρθρογραφία στα θέματα αυτά.

Έχει διατελέσει ανώτατο-διευθυντικό στέλεχος στις Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού των Eταιριών: Α.Ξ.Ε ΑΣΤΗΡ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, στις Ασφαλιστικές Εταιρίες ΙΝΤΕRAMERICAN & INTERNATIONAL LIFE, στη βιομηχανία ROLCO-BIANIL και έχει εργαστεί ως Senior Consultant στην Eταιρία συμβούλων HRP (Human Resources Planning). Μέχρι το  2015 κατείχε για 11 χρόνια τη θέση του HR Director South Eastern Europe στον Όμιλο Επικοινωνίας DDB.

Δραστηριοποιείται στον τομέα της εκπαίδευσης θεμάτων σχετικών με τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και είναι μέλος της ΕΕΔΕ από το 1985 (ΕΙΜΑΔ – ΤΟΓΜΕ όπου έχει διατελέσει αντιπρόεδρος επί 6ετία),της Επιτροπής Γυναικών (WIB) του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου (2013 μέχρι και σήμερα) του Επιχειρηματικού Συμβουλίου του BCA-Τομέας Διοίκησης Επιχειρήσεων(από το 2015 μέχρι και σήμερα)καθώς επίσης και Σύμβουλος του JobPairs και του TedxAcademy.

Είναι μέλος του ΣΔΑΔΕ από το 1987, μέλος του ΔΣ από το 2002 , Πρόεδρος του ΔΣ από το 2008 μέχρι το 2016 όπου ολοκληρώθηκε η θητεία της. Από το 2017 έχει την ιδιότητα του Strategic Advisor στο ΔΣ του ΣΔΑΔΕ.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών

Παγκάκης Τάσος

Ο Τάσος είναι στέλεχος Marketing και Επικοινωνίας από το 1988 έχοντας πλοηγήσει 370 διεθνείς εταιρείες, με 900+ brands σε 57 προϊοντικές κατηγορίες. Εργάστηκε στις BBDO, Lowe Worldwide, Saatchi & Saatchi, Civitas Ketchum, και τα τελευταία 7 χρόνια ως Διευθυντής Marketing Επικοινωνίας στην Ericsson προωθώντας τη Διαδικτυωμένη Κοινωνία και το Μετασχηματισμό επιχειρήσεων. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων. Με εμπνευσμένο όνειρο να προσθέτει αξία σε ό,τι κάνει, θεωρεί εργαλεία για το μέλλον το ταλέντο, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη συνεργασία. Αρθρογραφεί στο Andro (Ελλάδα 2020), στο Deasy (Ideacast 4 GR startups). Συμμετέχει εθελοντικά σε πολλές κοινότητες πολιτών, βοηθώντας το ταλέντο να ανθίσει. Σημειώνει στο Storytelling notes. Ζει δίπλα στη θάλασσα με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους. Λατρεύει την ουσία και τους προσγειωμένους ανθρώπους. Θέλει θετική σκέψη, εγκάρδιες χειραψίες και ανοιχτό χαμόγελο στη ζωή.

Παπατζήμου Βερώνη

Η Βερώνη είναι Γενική Διευθύντρια Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG. Διαθέτει περισσότερο από 18 χρόνια συμβουλευτική εμπειρία ως υπεύθυνη μεγάλων έργων Στρατηγικής Ανθρώπινου Δυναμικού, ανάπτυξης κουλτούρας, ανάπτυξης συστημάτων ανθρώπινου δυναμικού με έμφαση στη διαχείριση της απόδοσης, των αποδοχών και παροχών, καθώς και στην αξιολόγηση και ανάπτυξη εργαζομένων για ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Έχει διαχειριστεί περισσότερα από 400 στελέχη στο πλαίσιο έργων Επαγγελματικής Αποκατάστασης. Έχει την ευθύνη των Ερευνών Αποδοχών και Παροχών της KPMG. Εκτός από την εμπειρία της στην ανάπτυξη συστημάτων ανθρώπινου δυναμικού, έχει διαχειριστεί πολλά κέντρα Ανάπτυξης/ Αξιολόγησης και έχει αξιολογήσει περισσότερα από 1000 στελέχη. Τέλος, έχει αναπτύξει και υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και ανάπτυξης διοικητικών Ικανοτήτων. Διαθέτει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακό στις Εργασιακές Σχέσεις και τη Διοίκηση Προσωπικού του London School οf Economics, UK καθώς και διδακτορικό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι πιστοποιημένη εισηγήτρια του British Institute of Personnel Development καθώς και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Sandler Sales Insitute.

Σταματίου Σωτήρης

O Σωτήρης Σταματίου είναι Group Human Resources Director του Ιδρύματος Ωνάση από τον Ιούλιο του 2016 και Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ) από τον Δεκέμβριο του 2016.

Έχει εργαστεί στον Όμιλο Ελληνικών Πετρελαίων ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Εγχωρίας αλλά και Διεθνούς Εμπορίας, στην Interamerican ως Υποδιευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, στη Shell Hellas ως Διευθυντής Δικτύου Πρατηρίων για Ελλάδα, Ιταλία & Βουλγαρία και στην Procter & Gamble Hellas ως Recruiting & Employee Service Manager. Έχει επίσης εργασθεί στην Shell στην Κωνσταντινούπολη για 3 μήνες και στο EIM στην Ολλανδία για 5 μήνες στην αρχή της καριέρας του.

Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών της ΑΣΟΕΕ, μεταπτυχιακού διπλώματος στην Επικοινωνία και έχει ολοκληρώσει επαγγελματικά προγράμματα στο ALBA, IMD και Aschridge University και μέλος των ΔΣ του ΣΔΑΔΕ των περιόδων 1992 – 1998 και 2011 έως σήμερα.

Φουρλής Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος περιλαμβάνεται ανάμεσα στoυς πρωτοπόρους που εδραίωσαν την αναζήτηση εργασίας μέσω internet στην Ελλάδα. Αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της ομάδας των φοιτητών που δημιούργησαν το Kariera.gr, της Νο1 πηγής για εύρεση εργασίας στην Ελλάδα, μέσω του οποίου συνέβαλαν στο να βρουν εργασία περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι στην Ελλάδα. Το Kariera.gr αποτελεί έναν από τους λίγους start-up οργανισμούς στην Ελλάδα που θεωρείται success story και ο οποίος εξαγοράστηκε το 2007 από το Careerbuilder.com. Ο Αλέξανδρος σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Kariera.gr και δουλειά του είναι να βρεθεί «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση». Πέραν της αγοράς εργασίας ο Αλέξανδρος στηρίζει φορείς που προωθούν την επιχειρηματικότητα και την εθελοντική εργασία σε νέους ανθρώπους. Οι δραστηριότητές του πέραν από το kariera.gr περιλαμβάνουν συνεργασία με τους οργανισμούς AIESEC, Volunteer4Greece, HSA και plantobuy.com.

Χαϊκάλης Στάθης

Ο Στάθης είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, εργάστηκε μέχρι το 2000  ως αναλυτής  στον Οικ. Ταχυδρόμο και στο Βήμα της Κυριακής. Το 1995 ίδρυσε την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας Communication Effect, η οποία από το 1999 έγινε affiliate της μεγαλύτερης ανεξάρτητης διεθνούς εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων, της Edelman. Είναι ο συγγραφέας  μιας σειράς ειδικών μελετών για θέματα Marketing και Επικοινωνίας. Μετά το 2004 ασχολήθηκε, με ιδιαίτερη έμφαση, με τον τομέα της Ψηφιακής Επικοινωνίας. Διατηρεί προσωπικό blog, ενώ συμμετέχει στο δημόσιο διάλογο μέσω FacebookTwitterLinkedIn. Συμμετέχει συχνά ως ομιλητής σε εκδηλώσεις εντός και εκτός Ελλάδος, οι οποίες αφορούν στην Επικοινωνία και στο Online Marketing. Έχει ενδιαφέροντα στον τομέα του εθελοντισμού και ασχολείται με θέματα όπως τα άτομα με ειδικές ανάγκες, την κοινωνική καινοτομία, τη διάδοση των νέων ιδεών, μέσα από φορείς όπως το TEDxAthens  ή την ενίσχυση του κοινωνικού ιστού, όπως το Human Grid. Είναι από τους ιδρυτές της πρωτοβουλίας Up Greek Tourism για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας.