Η ομάδα

ΜΑΡΙΑ ΒΑΚΟΛΑ
Founder
Η Μαρία Βακόλα είναι Οργανωσιακή Ψυχολόγος – μια ειδικότητα της ψυχολογίας που δεν πρέπει να τρομάζει αφού δεν φορά άσπρη μπλούζα. Εργάζεται ως Καθηγήτρια Ανθρώπινου Δυναμικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το motto της είναι ότι η άλλη όψη της δυσκολίας είναι η ευκαιρία. Δεν μπορεί λοιπόν παρά να διδάσκει, να ερευνά, να παρουσιάζει και να γράφει σε θέματα αλλαγής των επιχειρήσεων και της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Διαρκής πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας είναι οι φοιτητές και η οικογένεια της.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Founder
Ο Γιάννης Νικολάου είναι Εργασιακός/Οργανωσιακός Ψυχολόγος και Καθηγητής στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών. Εκτός από την οικογένεια, τα παιδιά του και το Job-Pairs (άντε και την ΑΕΚ), «παθιάζεται» με τους τρόπους που οι οργανισμοί μπορούν να βρουν, να επιλέξουν και να κρατήσουν το προσωπικό τους αλλά και πώς οι υποψήφιοι-απόφοιτοι θα αναζητήσουν και εκπληρώσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα. Τις δύο όψεις δηλαδή του ίδιου νομίσματος… Για να επιτύχει τα παραπάνω γράφει, διαβάζει, ερευνάει, διδάσκει και περνάει πολύ χρόνο στα social media.
ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Operations Manager
H Μαρία είναι Παιδαγωγός με μεταπτυχιακό στη "Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού” από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι μέλος της ομάδας του Job-Pairs από το 2013. Από το 2011 μέχρι σήμερα έχει εργαστεί σε διάφορους ρόλους τόσο στην Εκπαίδευση όσο και στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, όπως Recruitment Consultant, Project Manager, Human Resources Officer κ.ά. Η προϋπηρεσία τής έχει χαρίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα της ελληνικής αγοράς και των αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό, ενώ έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για θέματα σχετικά με Youth Employability, Employer Branding, Talent Develpment και Workplace well-being και υποστηρίζει ενεργά τον εθελοντισμό. Αγαπά πολύ τις αλλαγές και πιστεύει πως καθένας μπορεί να δημιουργήσει τις δικές του επαγγελματικές ευκαιρίες αρκεί να τολμήσει να βγει από τη ζώνη άνεσης του.