Ας Συστηθούμε!

Μαρία Βακόλα

Μαρία Βακόλα

Founder

Η Μαρία Βακόλα είναι Οργανωσιακή Ψυχολόγος – μια ειδικότητα της ψυχολογίας που δεν πρέπει να τρομάζει αφού δεν φορά άσπρη μπλούζα. Εργάζεται ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το motto της είναι ότι η άλλη όψη της δυσκολίας είναι η ευκαιρία. Δεν μπορεί λοιπόν παρά να διδάσκει, να ερευνά, να παρουσιάζει και να γράφει σε θέματα αλλαγής των επιχειρήσεων και της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Διαρκής πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας είναι οι φοιτητές και η οικογένεια της.

Ιωάννης Νικολάου

Ιωάννης Νικολάου

Founder

Ο Γιάννης Νικολάου είναι Οργανωσιακός Ψυχολόγος και Αναπληρωτής Καθηγητής στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών. Εκτός από την οικογένεια και τα παιδιά του, «παθιάζεται» με τους τρόπους που οι οργανισμοί μπορούν να βρουν και να επιλέξουν το προσωπικό τους αλλά και πώς οι υποψήφιοι-απόφοιτοι θα αναζητήσουν και εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Τις δύο όψεις δηλαδή του ίδιου νομίσματος… Για να επιτύχει τα παραπάνω γράφει, διαβάζει, ερευνάει, διδάσκει και περνάει πολύ χρόνο στα social medi

Μαρία Αγγελοπούλου

Μαρία Αγγελοπούλου

Project Manager

H Μαρία είναι απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών "Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού" του ΟΠΑ και βρίσκεται στο Job Pairs από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του. Η εργασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει συμμετοχή σε απαιτητικά projects με διεθνείς συνεργασίες. Η προϋπηρεσία της ως Recruitment Consultant της έχει χαρίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα της ελληνικής αγοράς και των αναγκών των επιχειρήσεων σε ανθρώπινο δυναμικό, ενώ έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Παράλληλα, είναι Curator & Οrganizer του TEDxKids@Ilissos, υποστηρίζει ενεργά τον εθελοντισμό και ασχολείται με θέματα που αφορούν την εκπαίδευση.